Tentative Schedule:
  • Pujo time: 10:30 am-2:00 pm
  • Anjali 12 pm
  • Prasad/Lunch 12:30 pm
  • Hate khori 2:30 pm
  • Boron 3 pm
  • Cultural Function 4:00 pm - 6:30 pm
  • Dinner 6:30 pm
Food Menu
Lunch Dinner
Khichuri (Rice & Lentil) Pulao
Bandha Kopi (Cabbage) Chholar Dal (Lentil)
Labra (Mixed Veggies) Chhanar Dalna (Paneer)
Papad Pataler Dalna
Chutney Chutney
Sweets Sweets
Afternoon snacks:Muri Makha (Bhel), Tea, Coffee
Cultural Program:
  • 4:00 - 4:05 pm Suvan Roy (7 years old) Rabindra Sangeet - 5 min
  • 4:10 - 4:15 pm Rishika Pal 14 years Solo dance. - 5 min
  • 4:20 - 4:25 pm Rajdeep Banerjee - vocal performance - 5 min
  • 4:30 - 4:35 pm Adrita Samanta (6 years old) Bharatnatyam dance(Paras Thillana) - 5 min
  • 4:40 - 5:05 pm Debarati Mukherjee - Song - 5 min
  • 5:10 - 5:15 pm Angikam Dance Academy - 5 min
  • 5:20 - 5:40 pm Dances by Sri Kuchipudi Natyalaya - 20 mins
    Sailaja chaudhary Tummala
    Sri Kuchipudi Natyalaya-Director
  • 5:45 - 6:30 pm Songs by Helen, Shilpi & Milton. 40 mins
Suggested Donations: $20 single; $50 family; $10 student